MENU

"Ga je mee op avontuur?"

Leuk om kennis te maken!

Ik ben Gonny van den Kommer, een energieke en open vrouw die gemakkelijk contact maakt met anderen. Ik rijd al zolang als ik me kan herinneren paard en ben ook actief in de paardensport. Mijn wedstrijdmentaliteit komt hierbij goed van pas. Daarnaast jureer ik voor het onderdeel dressuur voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

Ik beschik over een natuurlijke interesse in het verhaal van de ander en bied een luisterend oor voor elk probleem, of dat nu groot of klein is. Bij mij mag je je kwetsbaar op stellen. Ik zal zorg dragen voor een veilige omgeving. Maar… je hoeft niks, alles is goed. Hoewel ik me dus goed kan verplaatsen in een ander, ben ik tegelijkertijd in staat om doelen te stellen en je te motiveren. Ik stimuleer je om te leren van wat niet goed gaat in je leven.

We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin ontdekken we of er voldoende vertrouwen is om dit avontuur samen aan te gaan en of we kunnen samenwerken.  Daarna gaan we op zoek naar hoe ik jou kan helpen.

Wil je je alvast oriënteren op wat jouw hulpvraag kan zijn of wil je meer informatie? Gebruik dan onderstaand contactformulier.

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest - Mirrorhorses Paardencoaching