MENU

Bijzonder dat ik via het paard antwoord op mijn vraag kreeg

Ria: Een bijzondere belevenis

“Ik heb zelf veel ervaring met paarden, maar dit vond ik een bijzondere belevenis. Gonny biedt een veilige omgeving en stelt je op je gemak. Ik had er geen moeite mee om mezelf open te stellen. Ze checkte steeds of ze mijn vraag goed had begrepen. Het paard werkte als een spiegel voor mij: ik kreeg veel terug op wat ik uitstraalde. Gonny heeft me gemotiveerd weer op te pakken waar ik eerder al mee bezig was en ik heb handvatten gekregen voor waar ik aan moet werken.”

Maggie: Ik weet nu: paarden liegen niet

“Ik vond het best spannend, omdat ik geen enkel idee had wat ik kon verwachten. Gonny gaf mij het gevoel dat ik haar kon vertrouwen en een goede uitleg. De coach en het paard begrepen mij helemaal. Ik vond het heel bijzonder dat ik via het paard een antwoord op mijn coachvraag kreeg. En ik voelde dat ik mijn touch met paarden nog altijd heb. De spiegeling van het paard is een reactie zonder ruis of filter en dus eerlijk. Ik heb een heel toffe middag gehad en weet nu zeker: paarden liegen niet!”

Jose: Ik mag er zijn

“Doordat ik door Gonny op mijn gemak werd gesteld, ging ik er open in. Ze heeft me goed begeleid in het proces en ik heb geleerd dat ik dichter bij mijn gevoel mag blijven. Paardencoaching is voor mij puurheid. Het paard is echt een spiegel en heeft me  laten zien dat ik er mag zijn. Mooie ervaring! Bedankt Roan (het paard) en Gonny!”

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest - Mirrorhorses Paardencoaching