MENU

Paardencoaching geeft je handvatten voor zelfontwikkeling

We beginnen met een intakegesprek...

...waarin we op zoek gaan naar jouw hulpvraag. Aan de hand van de coachvraag maken we een stappenplan. Daarna gaan we samen met het paard werken aan jouw doel(en) door middel van actieve lerende oefeningen en opdrachten. Aan het einde evalueren we het geheel en krijg je tips en tops mee voor het dagelijks leven. Eventueel aangevuld met opdrachten waarmee je thuis nog kan experimenteren om je dromen en/of doelen te behalen.

Paarden reageren in het hier en nu (zijn mindful)...

...ze bieden ontspanning, structuur en stimulans om als mens ander gedrag te vertonen. Paardencoaching geeft je zelfvertrouwen en versterkt je sociale vaardigheden. Je leert zelfstandigheid opbouwen, beter samenwerken en ontwikkelt leiderschap. Paarden leren je ook beter te communiceren op non-verbaal gebied. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen , allergieën en wat nog een uitdaging voor je is. Kortom, je leert jezelf beter kennen.

Wat vertelt het paard je over je gedrag of houding in het dagelijks leven? Samen kijken we naar de oorzaak die daaraan ten grondslag ligt. Met dit inzicht zoeken we naar mogelijkheden voor zelfontwikkeling en groei.

Paardencoaching is geschikt voor een ieder...

...die verlangt naar een leuker, gelukkiger en gezonder leven. Heb je vragen op het gebied van je leefstijl, de liefde of heb je fysieke of mentale ongemakken? Sta je niet goed in je kracht of vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Wil je beter leren communiceren en samenwerken of wil je je leiderschap ontwikkelen? Dan is paardencoaching iets voor jou. Heb je last van tegenvallende sportprestaties, wil je mindful in het leven leren staan of heb je een burn-out? Ook dan kan deze vorm van coaching je helpen.

Je spiegelen aan een paard helpt je de valkuilen waarin je steeds weer stapt aan te pakken en je kwaliteiten te ontwikkelen. Het leert je hoe je terugkerende ruzies kunt voorkomen en motiveert je om je gedrag nu wél te veranderen. Je wordt begeleid in het op een actieve manier ontdekken wat jij te leren hebt, ondersteund door de natuurlijke kracht van het paard.

Mindfulness
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest - Mirrorhorses Paardencoaching